Office Manager/HR Officer (36 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige Office Manager/HR Officer. Jij bent onze proactieve spin in het web die ervoor zorgt dat alles in zowel onze fysieke als digitale kantooromgeving op rolletjes loopt. Daarnaast heb je een belangrijke rol als aanspreekpunt en uitvoerder van allerlei personeelszaken zoals werving en selectie, personeelsadministratie en arbobeleid. Een belangrijke en veelzijdige functie dus, waarin je met veel verschillende collega’s samenwerkt.

Locatie: Utrecht

Netherlands Food Partnership maakt krachtige samenwerking mogelijk tussen relevante Nederlandse organisaties en internationale partners om urgente veranderingen te realiseren die bijdragen aan duurzame voedselsystemen en voedselzekerheid en om SDG2 in 2030 te bereiken. De kern van Netherlands Food Partnership bestaat uit een agile kerngroep van coalitiebouwers en kennismakelaars, uitgebreid met een flexibele pool van experts in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika. We hebben fondsen om experts in te schakelen en startkapitaal om specifieke activiteiten te financieren die een coalitie in staat stellen te initiëren en te versnellen. 

Wat ga je doen

Office Management

  • Je zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Je houdt alle voorraden bij, schakelt met de verhuurder/facilitaire dienst en leveranciers en bent de eerstelijns contactpersoon voor externen. 
  • Je bent samen met externe dienstverleners verantwoordelijk voor de IT binnen NFP. Je onderhoudt de online omgeving waarin we werken (Google for Business) en de technische voorzieningen op kantoor, bent IT-vraagbaak en beheert de laptops en andere hardware die collega’s gebruiken. Hierin werk je nauw samen met onze IT-supportdiensten.
  • Je zorgt voor algemene managementondersteuning, bijvoorbeeld agendabeheer van de algemeen directeur, het faciliteren en notuleren van bijeenkomsten en ondersteuning bij correspondentie en contracten.

HR

Je bent verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en de aanlevering naar de salarisadministratie (extern). Je zorgt voor een goede uitvoering van het arbobeleid, waaronder ook BHV. Daarnaast ondersteun je het management in diverse andere HR-taken, zoals werving en selectie, de beoordelingscyclus en ziekteverzuimbegeleiding. In de toekomst willen we ook meer mogelijkheden creëren voor professionele ontwikkeling. Als office manager met HR-profiel willen we graag dat je dit helpt ontwikkelen. 

Wat we in jou zoeken

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als office manager of een vergelijkbare rol. Daarnaast heb je eerder administratieve HR-taken uitgevoerd en ben je bekend met HR wet- en regelgeving. Een HR-opleiding is een plus! 
  • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in zowel Nederlands als Engels. 
  • Je hebt affiniteit met maatschappelijk verantwoord ondernemen en wilt bijdragen aan verduurzaming en ontwikkeling in ontwikkelingslanden.
  • Je bent een proactieve aanpakker met goed organiserend vermogen. Je werkt pragmatisch en accuraat. 
  • Je bent handig met computers, IT-systemen en in het bijzonder Google for Business en hebt affiniteit met het beheer hiervan.
  • Je denkt graag met anderen mee, stelt je flexibel op en draagt bij aan de sfeer in het team.
  • Je gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

Wij bieden

Je gaat werken in een dynamische, internationale en informele werkomgeving met leuke collega’s en in een fijne kantooromgeving (als we daar weer mogen zijn), max 36 uur per week (verzoeken voor deeltijd kunnen worden voorgelegd). De initiële aanstelling is voor 12 maanden, met perspectief op verlenging. We bieden een marktconform salaris voor de sociale sector en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 18 december 2020 naar Lieke Nijland via email: lnijland@nlfoodpartnership.com. Ook met vragen over de vacature kun je bij haar terecht. 

More news